Kattohuoltoa kaikille katoille materiaalista riippumatta 

Pysyäkseen siistinä, kestävänä ja kauniina, jokainen katto tarvitsee huoltoa. Kun katon huollon suorittaa kokenut alan ammattilainen, lopputulos on varmasti laadukas. Me arvioimme kattosi kunnon ja teemme tarpeen mukaan pesut, pinnoitukset ja maalaukset. Käsitelty katto saa lisää elinvuosia ja kestää kovatkin myrskyt ja myllerrykset. 

Kattopalvelumme sinulle

  • Kattopesut: katolla viihtyvä sammal, muu kasvusto ja roskat häädetään tehokkaan kalustomme voimin. Pesu tehdään kattotyypin mukaan vaurioittamatta katon pintaa. Samalla tuhotaan juurtunut kasvusto, jotta se ei pääse aiheuttamaan rapautumista ja edelleen suurempia ongelmia rakennuksellesi. 
  • Pinnoitukset: pinnoitus on mitä tehokkain tapa suojata rakennus kasvuston syntymiseltä, vedeltä ja muilta kattoa uhkaavilta vaurioilta. Pinnoitus voidaan tehdä hyväkuntoiselle, puhtaalle katolle. Käyttämämme pinnoite antaa vahvan ja liukkaan pinnan, jolloin lumetkin valuvat katolta alas helpommin. 
  • Huoltomaalaukset: rapistunut maali voi aiheuttaa katon ruostumisen. Huoltomaalaus on katon pelastus, sillä se antaa katolle suojaa ja vaikuttaa koko talon julkisivuun positiivisesti. Hyvin tehty maalaus vaatii huolellisen pesun ja muut pohjatyöt, jotka ammattilaisemme suorittavat tottunein ottein. Uusi maalipinta saa katon loistamaan uutuuttaan. 

Ammattilaisen tekemään kattohuoltoon kannattaa panostaa. Saat varmasti huolella ja laadulla toteutetun työn! 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! »